Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

LEGÚJABB TELEPÍTÉSEINK

A Kéri Kft., amely többek között éttermet, pizzériát, önkiszolgáló autómosót és benzinkutat is kínáló helyi vállalkozás, két csúcsminőségű elektromos autó töltőt telepített szentkirályi telephelyén.

A nagyszabású 2022-es felújítást követően a Hotel Ózon megszépült külsővel és megújult kínálattal áll ismét vendégei rendelkezésére Mátraházán, a Mátra hegyvonulatainak ölelésében.

Korszerű fizetési rendszerre csatlakoztatott autótöltő a villámgyors.hu-tól

A MAG3 nyíregyházi autószalonjába két új villámtöltőt telepítettünk.

A Büttner Kft. nagyatádi telephelyén szinte minden gyártócsarnokot napelem fed! A brutális napelempark immár egy 120 kW-os elektromos autó villámtöltőnek is szolgáltat áramot.

A GLS sülysápi depóján új MENNEKES töltők üzemelnek.

Népszerű villámtöltő márkánkra, a Phihong-ra esett a GLS választása!

A 13 szobás Somos Panzió a megnyitással egyidőben már fejlett emobilitás szolgáltatást is kínál.

Praktikus autótöltő a patinás nyíregyházi patikában!

A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ a Digitális Jólét Program segítségével mostantól ultramodern emobilitási szolgáltatást is kínál.

A repülőgépek részegységeit gyártó Diehl Aviaton nyírbátori telephelyén a legmodernebb MENNEKES Amedio gyorstöltő oszlopot szereltük fel.

Elektromos autóddal vezess hangtalanul, óvatosan... A szörnyeteg támad, ha gyors mozgást érzékel!

A sikeres és a trendeket jól követő vállalatok elsöprő többsége fontolgatja, hogy emobilitás fejlesztést hajt végre. Sokakat visszatart a jelentős költségektől való félelem, ami szerencsére alaptalan.

Ha konferencia helyszínt keres, vagy pihenni, szórakozni, wellness-re vágyik akkor a Calimbrát keresse – különösen akkor, ha elektromos autóval érkezne!

A Bosch ipari parkjában átfogó emobilitás fejlesztést hajtottak végre. Abszolút példamutató!

Szilvásvárad mindig csodás! Ott találjuk a szintén csodás Szalajka Liget Hotelt, ami ráadásul innovatív is! Új gyorstöltőt kapott a festői helyen fekvő létesítmény.

Új üzletközpont épült Mátészalkán, 3500-4000 négyzetméter bruttó alapterületen. A Zöldfa Ingatlanfejlesztő Kft. létesítménye hat üzletnek, parkolója pedig két MENNEKES Amedio csúcsminőségű töltőnek ad helyet.

Kívül, belül megújult a korábbi Telekom székház, az eMobilitás szolgáltatás is főszerepet kapott

A GLS csomagküldő egyre több városban áll át Volkswagen e-Crafter futárautók használatára, melyekhez MENNEKES Amtron töltőket szállítunk.

A FEVITA Zrt. Magyarország egyik legnagyobb gyorsfagyasztásos tevékenységgel foglalkozó vállalkozása.

Újabb telepítésünk Miskolctapolcán, a négycsillagos Hotel Aurora-ban.

A szállásadók számára elkerülhetetlen manapság legalább 1-2 elektromos autótöltő kiépítése. Tállyán már megtettek egy fontos lépést.