Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

MENNEKES töltők az Ózonban

villamgyors.hu
2023.09.11 14:22
MENNEKES töltők az Ózonban

A MENNEKES Professional gyorstöltők hozzájárulása a vendégélményhez és a szálloda versenyképességéhez. A nagyszabású 2022-es felújítást követően a  Hotel Ózon új külsővel és   kibővített szolgáltatásokkal várja ismét vendégeit Mátraházán, a Mátra hegyvonulatainak ölelésében. A friss megjelenés és a kiszélesített szolgáltatások, mint a telepítetett elektromos autó töltő egyaránt hozzájárulnak a  szálloda vonzerejének növekedéséhez és az    ügyfélelégedettség fokozásához.

A szálloda iránt érdeklődő vendégek számára a foglalás előtt az egyik legfontosabb tényező a kényelmes és biztonságos parkolási lehetőség. A MENNEKES Professional gyorstöltőkkel kibővített szolgáltatási kínálat lehetővé teszi, hogy az elektromos járművel érkező vendégek gyorsan és hatékonyan tölthessék fel járműveiket. Ezek a 22 kW-os nagyteljesítményű töltők kompatibilisek szinte minden elektromos autóval, így bármelyik vendég könnyedén élhet ezzel a lehetőséggel. A szolgáltatás különösen előnyös azoknak a vendégeknek, akik hosszabb utat tesznek meg elektromos járművükkel, és szeretnék biztosítani, hogy járművük teljesen feltöltött állapotban legyen az utazás során vagy a szálloda területén való tartózkodás alatt.

Az elektromos autó töltő jelenléte nem csak a vendégeknek nyújt kényelmet, hanem a Hotel Ózon számára is számos előnnyel jár. Az elektromos autók népszerűségének növekedése eredményezi, a töltési szolgáltatások iránti kereslet gyarapodását. Ennek következtében azok a szállodák, amelyek készen állnak arra, hogy megfeleljenek az elektromos járművek tulajdonosainak igényeinek, előnyösebb piaci helyzetbe kerülnek. Az elektromos töltők jelenléte nemcsak az ügyfélelégedettséget növeli, hanem pozitív hatással lehet a szálloda hírnevére és imázsára is, mint egy modern, fenntartható és környezettudatos vállalkozás.