Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Amedio autótöltők a Zöldfa üzletközpontban

villamgyors.hu
2021.11.10 14:48
Amedio autótöltők a Zöldfa üzletközpontban

Új üzletközpont épült Mátészalkán, 3500-4000 négyzetméter bruttó alapterületen. A Zöldfa Ingatlanfejlesztő Kft. létesítménye hat üzletnek, parkolója pedig két MENNEKES Amedio csúcsminőségű töltőnek ad helyet.

Miért éri meg egy elektromos töltőállomás kiépítése?

Egyre több hazai, kereskedelemben, vendéglátásban érdekelt vállalkozás ismeri fel, hogy akár piaci előnyre is szert tehet, ha a szolgáltatásai körét egy elektromos töltőállomás kiépítésével bővíti.

Mivel világszerte folyamatosan növekszik az elektromos autók eladásainak száma, így ezzel arányosan több elektromos töltőállomás is szükségessé válik szerte az országban. Már realitás, hogy az elektromos autók tulajdonosai az alapján fognak majd szállodát, éttermet, üzletet, vagy családi utazást választani, hogy az adott helyen rendelkezésükre áll-e töltési lehetőség. Vagyis a döntésükben fontos szerepet játszik majd ez is.

Ezt a piaci igényt felismerve, már hazánkban is egyre több szálloda, panzió és étterem dönt úgy, hogy a vendégeinek plusz szolgáltatásként lehetőséget biztosít az elektromos autóik töltésére. De a szupermarketek és bevásárlóközpontok parkolóiban, gyárak területén, multinacionális cégek egyre népesebb tábora helyez üzembe akár több töltőpontot is vásárlói, munkatársai részére. Abszolút jövőbe mutató törekvés ez, és valószínűsíthető, hogy a tendencia tovább gyűrűzik majd, hiszen ahol autóval parkolni lehet, ott helye van az elektromos töltőállomásnak is.

Ezt figyelembe véve létesített a vadonatúj, mátészalkai Zöldfa üzletközpont parkolójába a beruházó 2 db, dupla csatlakozós - összesen 4 autót kiszolgálni képes - elektromos autó gyorstöltőt. A készülékek a MENNEKES jelenleg legfejlettebb Amedio oszlopai, 2*22 kW töltési teljesítmény mellett a lehető legmagasabb technológiai szintet képviselik.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink