Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404

Napelemről tölteném autómat

Alábbi töltőinkkel még környezetkímélőbben töltheti villanyautóját, míg az épületében termelt energia is a leggazdaságosabban kerül felhasználásra.

Közvetlenül a napelem-rendszerre is ráköthető berendezéseink képesek arra, hogy a töltőre csatlakoztatott autó esetében az ingatlan által fel nem használt energiát az autó töltésére fordítsák.

Ebben az esetben elektromos autójának akkumulátora mintegy áramtárolóként funkcionál, optimálisan kihasználva az épület energia-termelését.

Természetesen az áramhálózattal is kapcsolatban állnak a rendszerek, így a hagyományos módon is tölthető lesz villanyautója a napelem-rendszer alul-működése esetén.


2termék 12

Mindentudó okostöltő beépített szolár-funkcióval és hozzáférés-engedélyezéssel az arra jogosultaknak, egy kompakt méretű gépházban.

18 hónap garancia

Az Anaheim Electronics letisztult célkitűzése: rövid töltési és hosszas vezetési élmény a villanyautós sofőröknek!

Ezért gyártják elérhető árú és felhasználóbarát töltőberendezéseiket, amelyekkel az elektromos és plug-in hybrid autók töltése egyaránt gyors és zökkenőmentes.

Maximális töltési teljesítmény:
22 kW
Gyártó:
Anaheim Electronics
Funkciók:
RFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSTYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓHELYI RENDSZERFELÜGYELETSZOLÁR-FUNKCIÓ
345 000 Ft + ÁFA
(bruttó 438 150 Ft)

Extra kevés helyet foglal, de olyan teljesítményt és funkciókat nyújt, mint a nagyok: hozzáférés-engedélyezés az arra jogosultaknak és napelem-rendszerrel is közvetlenül összeköthető technológia

Német gyártmány | 2 év garancia

Az 1937-ben alapított MENNEKES a Type 2-es töltés szabványosításával állította fel az elektromos autózás világszintű mércéjét... és vezérli azóta is az iparági innovációt.

Németországban, elsőrangú alapanyagokból gyártott és kézzel összeszerelt töltőik minősége szuper-tartós, olcsóbb távol-keleti márkák számára utolérhetetlen színvonalú.

Ha már elsőre tökéletesen elégedett akar lenni töltési megoldásával, akkor a MENNEKES töltőit válassza!

 

Maximális töltési teljesítmény:
22 kW
Gyártó:
MENNEKES (EU)
Funkciók:
TYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓHELYI RENDSZERFELÜGYELETSZOLÁR-FUNKCIÓ
440 000 Ft + ÁFA
(bruttó 558 800 Ft)