Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

Referenciáink

Az évek során több száz elektromos autó töltőt telepítettünk országszerte, az ügyfelek elégedettségének mindig a legnagyobb jelentősséget tulajdonítva. Elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresője:

 

Méretéből és kiemelkedő árbevételéből adódóan cégünk, az Autó Széles Kft. Magyarország egyik legnagyobb emobilitás-termékeket értékesítő vállalata. A cég és hozzá kapcsolódó vállalatcsoport 1992-es megalakulása óta töretlenül fejlődik - rendkívül stabil szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezik, évente több-milliárdos forgalmat bonyolítva.

Egész működésünk központi célja a vevői igények minél teljesebb körű kiszolgálása minőségi termékekkel és összetett megoldásokkal. Ennek megfelelően az általunk kínált elektromos töltők és berendezések is kizárólag az első osztályú csúcsminőséget képviselhetik. Gyorsan változó világunkban több évtizedes múltunk a garancia arra, hogy kiváló termékeinket választó ügyfeleink hosszú távon számíthatnak szakszerű támogatásunkra – legyen szó töltő-rendszerük karbantartásáról, javításáról vagy akár bővítéséről.

Stabil és megbízható partnerként kínáljuk ügyfeleink számára a MENNEKES, a Zerova, az EKO Energetyka és az Anaheim Electronics gyártók elektromos autótöltőit és az ezeket kiegészítő tartozékokat, szoftveres és online rendszereket. A márkák hivatalos, kizárólagos gyári forgalmazójaként képesek vagyunk maximálisan kihasználni márkáink erősségeit, és kielégíteni gyakorlatilag bármilyen felmerülő ügyféligényt.