Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Tállyán is MENNEKES!

villamgyors.hu
2021.08.24 15:31
Tállyán is MENNEKES!

A szállásadók számára elkerülhetetlen manapság legalább 1-2 elektromos autótöltő kiépítése. Tállyán már megtettek egy fontos lépést.

Készen állsz a töltésre?

A globális felmelegedés egyre pusztítóbb és ijesztőbb módon hívja fel magára az emberek figyelmét. Tűzvészek, hurrikánok, viharok, amelyek egyre gyakrabban követelnek emberéleteket is. A soha nem látott forróság és szárazság befolyásolja a mezőgazdaságot és a vízkészletet, amely összekapcsolódik az emberek jólétével is.

Régóta tudható, hogy a közlekedés az egyik első számú éghajlati ellenség, jórészt a benzinmotoros járművek miatt. A globális felmelegedés legsúlyosabb következményeinek megelőzése érdekében tehát csökkentenünk kell az autóhasználatot és törekednünk rá, hogy az általunk használt autók tiszta elektromos energia felhasználásával működjenek.

Egy elektromos autó számos előnyt kínál, beleértve a tisztább levegőt és az üvegházhatású gázok kibocsájtásának csökkentését. Már egyre több állam rövid távú céljai közt szerepel, hogy növelje az elektromos autó számot a lakosság körében. Elektromos energia szükséges az elektromos járművek feltöltéséhez. A megnövekedett elektromos jármű szám pedig megköveteli, hogy az autók töltése is olyan egyszerűvé és könnyűvé váljon, mint a benzinhajtású autóké. A mindennapi tapasztalatok azt mutatják, hogy még sokat kell fejlődnie a rendszernek ahhoz, hogy a töltés könnyedén és egyszerűen, gyorsan és kényelmesen működjön. Ez jó részt a nyilvános töltőállomásokra igaz, mert egy otthoni elektromos autótöltő már mai s teljesíti ezeket az elvárásokat.

A Tállyán működő, impozáns vidéki szálláshely, a Bártfay Udvarház is beszállt a töltőhálózat fejlesztésébe: vendégeik számára biztosítják az elektromos autók és e-bike-ok töltését, mindezt egyetlen kombinált MENNEKES oszloppal.

A szálláshely láthatóan élen jár a fejlődésben és a vendégigények kielégítésére is gondot fordít - nem csoda, hogy a Booking.com is remek pontszámmal értékeli őket. http://www.bartfayudvarhaz.hu/

 

További elkészült projektünk, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink