Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Villámtöltők a nyíregyházi BMW-nél

villamgyors.hu
2023.02.15 14:06
Villámtöltők a nyíregyházi BMW-nél

Jövőbiztos töltés: A telepítés egyik szereplője a két CCS kábellel ellátott Zerova DS60-as villámtöltő oszlop, mely 60 kW-os egyenáramú töltésre képes. A szervizműhely pedig DW30-as falra szerelt töltővel gyarapodott, amely 30 kW-os.

Büszkén mutatjuk be legújabb projektünket, mely a nyíregyházi BMW csapatának és ügyfeleinek hatékonyságát és kényelmét hosszútávon szolgálja majd. Az új telepítésünk a legmodernebb technológiát és a legmagasabb minőséget képviseli, hogy segítsen a villanyautó-töltési infrastruktúra fejlődésében és a fenntartható közlekedés előmozdításában.

A közelmúltban befejezett projektünk két kiváló terméket mutat be: a Zerova DS60-as villámtöltő oszlopot és a DW30-as, falra szerelt töltőt. A DS60-as villámtöltő oszlop két CCS kábellel van felszerelve, és lenyűgöző 60 kW-os egyenáramú töltést kínál. ennek eredményeképp, rendkívül gyorsan és hatékonyan tölthetik fel az elektromos járműveket a nyíregyházi BMW csapatának ügyfelei. A DW30-as falra szerelt töltő pedig 30 kW-os teljesítményével és praktikus kialakításával ideális megoldást nyújt a szervizműhelyek számára, hogy könnyen és gyorsan feltölthessék az autókat a szükséges karbantartások előtt vagy után.

További elkészült projektünk, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink