Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

A villámtöltők ék-köbe

villamgyors.hu
2024.04.29 10:06
A villámtöltők ék-köbe

A KÖBE által üzemeltetett Venyige 3 Autójavító Kft. villámtöltővel bővített. A MENNEKES Professional és ZEROVA DS60 töltők új szintre emelik szolgáltatásukat.

Az autójavító ismét a figyelem középpontjába kerül, ezúttal egy még izgalmasabb telepítéssel! A már meglévő MENNEKES Premium töltőoszlophoz csatlakozott egy MENNEKES Professional töltőoszlop és egy ZEROVA DS60-as DC-villámtöltő. Az így kialakított magas töltési teljesítmény még több ügyfelüket és még hatékonyabban szolgálja majd ki, a vállalat javára.

A Venyige 3 Autójavító Kft. 100%-os magyar tulajdonban, a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Leányvállalataként 2011-ben kezdte meg működését. Az alapítás célja a tulajdonos részéről egy olyan egyedülálló szolgáltatás biztosítása volt, amely lehetővé teszi az Ügyfelek teljes körű kiszolgálását gépjármű károk esetén.

 

A Venyige 3 Autójavító elhivatott az innováció és a magasszintű szolgáltatásnyújtás mellett. A cég folyamatosan azon dolgozik, hogy modernizálja szolgáltatásait és kiszolgálási lehetőségeit az ügyfelek számára, és ez a legújabb telepítés is ezt bizonyítja. A MENNEKES Professional töltőoszlop és a ZEROVA DS60-as DC-villámtöltő lehetőséget teremt az Ügyfelek számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban tölthessék elektromos járműveiket.

Az új telepítés emellett különösen kiemeli az autójavító elkötelezettségét a fenntarthatóság és a zöldmegoldások iránt, hiszen az elektromos járművek népszerűsítése és támogatása hozzájárul a fenntarthatóbb közlekedés előre mozdításához. Az új töltők megnyitják a lehetőséget a vállalat számára, hogy még szélesebb ügyfélkört vonzzon, akik számára lényegesek a modern és környezettudatos megoldások. A villámtöltő által kínált magas töltési teljesítmény lehetősége kiválóan illeszkedik az autójavító által kínált innovatív és magas színvonalú szolgáltatásokhoz.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink