Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Cigándi benzinkút

villamgyors.hu
2023.09.11 14:14
Cigándi benzinkút

Korszerű fizetési rendszerre csatlakoztatott autótöltő a villámgyors.hu-tól. Az N-Trade 2005 Kft. cigándi benzinkutján mostantól elérhetővé vált az elektromos járművek töltése is! A frissen telepített 22kW-os MENNEKES Professional töltő lehetővé teszi, hogy vendégeink kényelmesen és gyorsan feltölthessék elektromos autóikat utazásuk közben.

Csakúgy, mint mindegyik általunk forgalmazott márkát, úgy a MENNEKES termékeit is a megbízhatóság és a kitűnő teljesítmény jellemzi. Kiváltképp a német minőség nyújt garanciát a hosszútávú kiválóságára a termékeinek, mindamellett könnyen telepíthető és használható. A 22kW-os töltési kapacitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést, így a felhasználók még kényelmesebben feltölthetik elektromos járműveiket.

 

Felszereltsége lehetővé teszi egy egyedi töltési infrastruktúra rugalmas kialakítását, hiszen a MENNEKES Professional vonzó funkciók hosszú listáját kínálja: hozzáférés-engedélyezést, felhasználóbarát kezelést, hálózati konnektivitást, a töltések elszámolásának lehetőségét, rendszerfigyelést és dinamikus terhelés-menedzsmentet. A német MENNEKES töltői kiválóan illeszkednek a modern életmódhoz, és megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.

A cigándi benzinkútra újonnan telepített töltő 0-24 órás fizetési rendszerrel rendelkezik, amely könnyűvé teszi az ügyfelek számára a fizetési folyamatot. Az N-Trade 2005 Kft. benzinkutján a fizetési rendszert a  101 Grid (korábbi EV Direct) szolgáltatja.

 

További elkészült projektünk, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink