Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Hatékony töltés, fenntartható szállítás

villamgyors.hu
2023.01.12 11:46
Hatékony töltés, fenntartható szállítás

Hatékonyság új szintre emeleve: zöld jövő, zökkenőmentes üzemeltetés MENNEKES Professional készülékekkel a GLS sülyápi depójánál.

A fenntartható és hatékony fuvarozás előrendüléseként, örömmel mutatjuk be a legújabb telepítésünket, amely a GLS sülyápi depójának mindennapi működését is forradalmasítja. Telephelyükön mostantól 6 darab, nagy teljesítményű, professzionális felhasználásra tervezett MENNEKES Professional töltőkészülék gondoskodik futárszolgálatunk elektromos meghajtású kisteherautóinak gyors és hatékony töltéséről.

Ezek a csúcstechnológiás töltők nem csak a legújabb műszaki megoldásokkal vannak felszerelve, de kimagasló teljesítményükkel garantálják, hogy flottájuk mindig készen álljon a következő kiszállításra.

A zökkenőmentes működés érdekében telephelyük folyamatos áramellátását egy ipari aggregátor biztosítja, amely áramszünet esetén is garantálja a töltők zavartalan működését. Ez a rendszer biztosítja, hogy még váratlan helyzetekben is fenntarthassák szolgáltatásaik folytonosságát.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink