Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Alacsony költséggel látványos fejlesztést! Lehetetlen?

villamgyors.hu
2022.03.03 15:20
Alacsony költséggel látványos fejlesztést! Lehetetlen?

A sikeres és a trendeket jól követő vállalatok elsöprő többsége fontolgatja, hogy emobilitás fejlesztést hajt végre. Sokakat visszatart a jelentős költségektől való félelem, ami szerencsére alaptalan.

Sokaknak az elektromos autótöltőről azonnal a Tesla Supercharger oszlopok és a látványos villámtöltő állomásokból álló töltőparkok jutnak eszükbe. Nyilvánvaló, hogy aki  meglát egy ilyen töltőcsoportot, azonnal a jelentős költségekre gondol - vajon megéri-e ekkora összeget szánnia egy kis- v. középvállalatnak arra, hogy emobilitás infrastruktúrát építsen ki? 

A válasz NEM. A vállalkozások döntő többsége nem üzletelni akar a villanyautó töltéssel, hanem saját autóparkja, dolgozói és közvetlen partnerei számára szeretne olyan megoldást, mellyel gazdaságosan és gyorsan feltölthetők az e-autók. Erre pedig nem féltucat, 150 kW-os nagyteljesítményű villámtöltő állomás a megoldás, hanem akár egy kis kezdeti lépés, amelyből a későbbiekben kedvező költségek mellett lehet tovább lépni.

Ilyen kezdeti lépést tett a nyíregyházi telephelyén a Gabriel-Chemie is. Saját felhasználásra épített ki két-csatlakozós gyors töltőállomást a céges parkolóban, melyet igény szerint, kis ráfordítással újabb és újabb egység követhet majd.

Végülis jelentős költség volt a Gabriel-Chemie-nek egy ilyen csúcsminőségű, német gyártmányú gyorstöltő oszlop? A döntést Önre bízzuk: Ismerje meg Amtron Standard töltőoszlopunkat ITT!

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink