Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Villámtöltővel bővült az étlap

villamgyors.hu
2024.04.09 16:49
 Villámtöltővel bővült az étlap

A Kéri Kft., amely többek között éttermet, pizzériát, önkiszolgáló autómosót és benzinkutat is kínáló helyi vállalkozás, egy MENNEKES Amedio és egy Zerova DS, 120 kW teljesítményű elektromos autó töltőt telepített szentkirályi telephelyén.

Az egy darab egyenáramú DC töltőből és egy darab váltakozó áramú Mennekes Amedio típusú AC töltőből álló töltőpont az M44-es gyorsforgalmi útvonalhoz közel, a Lakitelek és Kecskemét közötti, frissen felújított főútvonal mentén található.

A Zerova DS, 120 kW teljesítményű egyenáramú töltő a jövőben 180 kW-ra bővíthető, amennyiben a hálózatüzemeltető az elektromos hálózatot korszerűsíti. Az egyenáramú töltő két 500A CCS2 kábellel van felszerelve, és támogatja a 900V-os egyenáramú architektúrát, így kompatibilis a piacon lévő legtöbb villanyautó modellel. A váltakozó áramú töltő két 22 kW-os (3x32A) Type-2 aljzattal rendelkezik.

Mindkét töltő lehetővé teszi két autó egyidejű töltését, az egyenáramú töltő dinamikusan osztja meg a rendelkezésre álló teljesítményt a két autó között. Természetesen a töltők fizetési rendszerre is csatlakoztatva vannak, ezzel is bővítve a Kéri Kft. bevételi forrásainak sorát. Néhány héten belül mindkét töltőre bankkártyás POS-terminálokat telepítenek, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók kártyával is fizethessenek.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre lehetőséget adhattunk ügyfeleinknek, hogy feltölthessék elektromos járműveiket, miközben élvezik ételeinket és szolgáltatásainkat. Hisszük, hogy az elektromos autók jelentik a mobilitás jövőjét, és mi szeretnénk támogatni a zöldebb és tisztább közlekedési rendszerre való átállást” – mondta Kéri József, a Kéri Kft. tulajdonosa.

Az új töltők már nyitva állnak a nagyközönség előtt, és a nap 24 órájában elérhetők. További információkért látogasson el a https://www.keripizza.hu/ weboldalra.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink