Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Napelemmel a Villámtöltésért: Büttner Kft. Legfrissebb Innovációja

villamgyors.hu
2023.02.13 10:44
Napelemmel a Villámtöltésért: Büttner Kft. Legfrissebb Innovációja

Zöld Energia Üzleti Okossággal: Villámtöltőkkel használja fel a Büttner Kft a napelemei által termelt többletenergiát. A Büttner Kft. nagyatádi telephelyén szinte minden gyártócsarnokot napelem fed! A brutális napelempark immár egy Zerova DS 120 kW-os elektromos autó villámtöltőnek is szolgáltat áramot.

A nagyatádi Büttner szerszámgépgyárának céges parkolójában felszerelt Zerova DS villámtöltő 1*120 vagy 2*60 kW-os teljesítménnyel tudja tölteni az elektromos autókat. Mindkét kábelen az EU-s szabvány CCS kombó csatlakozó található.

A készülék speciális, egybeépített inverter modult tartalmaz, ami ráadásul a jelenlegi 120 kW-ról max. 180 kW-ig bővítési lehetőséget is biztosít. Miért jó ez? A válasz egyszerű: Egy új, 180 kW-os töltő árának töredékéért lehet kérni a bővítést (120+60 kW bővítés), így több millió forint megtakarítás érhető el a későbbi fejlesztések során.

További érdekesség, hogy a töltő a evDirect (evGrid) töltőáram értékesítési rendszeréhez van csatlakoztatva, így felhasználói könnyen és kényelmesen applikációval, illetve a telepített bankkártya terminállal is rendezhetik a töltés díját.

Tudását, minőségét és extra funkcióit tekintve a Büttner Kft. új töltője új töltője nemcsak a régiója legmodernebb technológiáját képviseli, hanem a fenntarthatóság és a gazdaságosság jegyében is kiemelkedő megoldást nyújt a céges töltés terén. A villámtöltő telepítés hosszú távon hatékonyabb és zöldebb üzleti tevékenységet tesz lehetővé a cég és ügyfelei számára.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink