Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

A villanyautózás új (jég)korszaka

villamgyors.hu
2024.05.16 16:35
A villanyautózás új (jég)korszaka

A Villámgyors.hu és a Nyíregyházi Állatpark gondoskodott arról, hogy a jégkorszaki látogatás ne csak mamutháton legyen lehetséges. A vadaspark MENNEKES Amedio gyorstöltőkkel fogadja a vadonatúj, Jégvilág részlegének megnyitójára villanyautós látogatóit.

Május 17-én megnyílnak a Nyíregyházi Állatpark új kifutó-komplexumának kapui a látogatók előtt.  A Jégvilág a sarkköri élővilágot mutatja be kicsiknek és nagyoknak. Ez a lenyűgöző új részleg a modern technológia és a természet csodálatos összhangját kínálja, hogy elkalauzolja Önt és családját a jeges égövi állatok bámulatos univerzumába.

Az alapos tervezési munkálatok során a SóstóZoo a Villámgyors.hu segítségével gondoskodott arról, hogy a jégkorszaki látogatás ne csak mamutháton legyen lehetséges. Legújabb telepítésünknek köszönhetően az állatkert kibővített parkolója MENNEKES Amedio gyorstöltővel bővült, így a villanyautó kényelmes és gyorstöltése is biztosított a látogatók számára.

A telepített gyorstöltők nemcsak gyorsak és megbízhatóak, hanem energiahatékonyak is, így a környezetvédelem iránt elkötelezett látogatók számára is ideális választást jelentenek. Emellett az új MENNEKES Amedio töltők könnyen használhatók és kompatibilisek a legtöbb elektromos autóval, így Önnek nem kell aggódnia a töltési kompatibilitás miatt. Az állatkert célja, hogy minden látogató számára kényelmes és fenntartható élményt nyújtson, miközben elősegíti az elektromos járművek használatát és a zöld technológia elterjedését.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink