Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A VILLÁMGYORS.HU VILÁGA

Autó- és e-bike töltő Miskolctapolcán

villamgyors.hu
2022.01.03 14:48
Autó- és e-bike töltő Miskolctapolcán

Ha konferencia helyszínt keres, vagy pihenni, szórakozni, wellness-re vágyik akkor a Calimbrát keresse – különösen akkor, ha elektromos autóval érkezne!

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca a méltán világhírű Barlangfürdőtől és a Ellipsum Élmény és Strandfürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelyet a teraszok, pergolák tesznek különlegessé. Páratlan szépségű környezetben, a Bükk hegyvonulatára néző kilátással várja a vendégeket.

Ha konferencia helyszínt keres, vagy pihenni, szórakozni, wellness-re vágyik akkor a Calimbrát keresse – különösen akkor, ha elektromos autóval érkezne! A Hotel vadonatúj MENNEKES Amtron Standard töltőoszlopa 2 X 22 kW teljesítménnyel szolgálja a vendégeket. Emellett az új töltő e-Bike-ok töltőpontjaként is működik.

 

Elektromos autó trendek, amik várhatók 2022-ben

Az elmúlt két évben a legtöbb iparághoz hasonlóan az elektromos járműipart is súlyosan érintette a covid járvány okozta zűrzavar. Jelenleg úgy tűnik azonban, hogy az elektromos autókhoz kapcsolódó iparág legyőzte a felmerülő kihívásokat és várhatóan a jövőben, tehát a következő évben, illetve azt követően is folytatja eddigi növekedési pályáját.

Aki figyelemmel követi az elektromos iparági híreket, annak is láthatóvá vált, hogy milyen irányba formálódik, hogy egy új modell felé tolódik el, amely a tiszta és zöld környezetre helyezi a fókuszát. A lendület és a növekedés az elektromos járművek piacán folyamatos, hiszen a fogyasztók véleménye javult az elektromos járműveket illetően. Legyen szó bármelyik iparágról, a trendek alapja mindig a fogyasztói igényekhez igazodva alakul.

Az elektromos járművek szén-dioxid-kibocsátása kisebb, mint a benzinüzemű autóké és a fenntartásuk is olcsóbb. Egyre többen értik meg, hogy személyesen is tenniük kell a környezetünk megóvásáért, egy elektromos jármű megvásárlása pedig az egyik módja ennek. Ezeket figyelembe véve pedig évről évre egyre többen döntenek valamilyen elektromos autó modell mellett, ha új jármű vásárlására kerül a sor. Az eladások növekedésével pedig világszinten egyre több ember fektet be az iparágba és sok új vállalkozás is születik.

További elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresőjét itt találja: villamgyors.hu/referenciaink