Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

.

 

 

villámgyors.hu logo

Otthoni elektromos autó gyorstöltők

Mennekes fali elektromos autó töltő a garázsban

Hogyan kereshet több pénzt elektromos autó töltőinkkel ANÉLKÜL, hogy be kellene ruháznia hozzá! ... Még akkor is, ha sohasem adott el korábban töltőket!

ÉRDEKEL A TÖLTŐFORGALMAZÁS. VISSZAHÍVÁST KÉREK!

A Villámgyors.hu a német MENNEKES Iparvállalat és az Anaheim Electronics elektromos autó töltői és kiegészítői kizárólagos magyarországi forgalmazójaként most régiónként egy új partnernek lehetőséget kínál, hogy díjmentesen, beruházás nélkül csatlakozzon hálózatunkhoz és kibővítse villamossági üzletének termékkínálatát. Az alábbi előnyöket nyújtjuk most csatlakozó partnereinknek:

 • Hálózati csatlakozási díj 0 Ft. ✔
 • Kezdeti beruházási költség 0 Ft ✔
 • Nagykereskedelmi kedvezmény a termékek fogyasztói árából. ✔
 • Szállítóleveles kiszállítást, havi egyszeri számlázással. ✔
 • Frissen aktualizált árlistákat a raktáron lévő készülékek listájával. ✔
 • Tanácsadást ajánlat készítésben. ✔
 • Nem szükséges készleteznie, mert magyar raktárról szállítjuk ki a töltőket, hogy akár már másnap átadhassa ügyfelének. ✔
 • Magyar nyelvű, teljes körű szerelési dokumentációt az egyszerű telepíthetőségért. ✔
 • Telefonos ügyfélszolgálatot, reklamációs ügyintézést magyar nyelven. ✔
 • Töltőink gyári minőségi tanúsítványait. ✔
 • 2 év, fogyasztónak minősülő vásárlók esetében 3 év jótállást. ✔

Az elektromos autót használók számának növekedése új igényeket támaszt a járművek otthoni tölthetőségére. A használóknak tökéletes otthoni töltési megoldásokra lehet szükségük. De milyen egy tökéletes otthoni töltő?

Mi a Villámgyors.hu-nál több száz töltőberendezés telepítési tapasztalatával állítjuk, hogy az a tökéletes töltő, amelynek a használata biztonságos, ahol elsőrangú alapanyagok szavatolják a kiszámítható, üzemzavarmentes működést.

Töltési teljesítménye legyen szabályozható, és könnyen állítható. Kevés rendelkezésre álló áram esetén is üzembiztosan működjön; hálózatfejlesztéskor pedig magasabb töltési teljesítményre is kapcsolható legyen.

Ár-érték aránya legyen verhetetlen. Végül, de nem utolsósorban. Jól nézzen ki, legyen élmény a használata!

A piacon elérhető jelenlegi választékból sajnos rendkívül kevés készülék felel meg minden tekintetben a fenti feltételeknek. Szinte az összes gyártó termékét kipróbálva mi a Villámgyors.hu-nál a MENNEKES és az Anaheim Electronics otthoni elektromos autó töltőiben bízunk

Érdekelné a töltőink forgalmazása? Beszélgessen az együttműködésről töltő-specialistánkkal. 
Szó lesz a készülékekről, az árrés-rendszerről, fontos részletekről, mások sikereiről és arról, hogyan fogjuk rövid és hosszú távon is támogatni Önt a töltőforgalmazásban. 
Régiónként csak egy új partnerrel szerződünk, ne maradjon le róla. Kattintson az alábbi gombra most és adja meg telefonszámát. Visszahívjuk!

Várjuk érdeklődését és reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk az elektromos járművek töltési piacán. Lépjen velünk kapcsolatba.

Üdvözlettel,

villámgyors.hu logo

Várjuk érdeklődését és reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk az elektromos járművek töltési piacán. Lépjen velünk kapcsolatba.

Üdvözlettel,

villámgyors.hu logo
Ésik László elektromos autó töltő specialista

Ésik László Balázs

Kereskedelmi Igazgató

+36 20 222 4404
info@toltodjfel.hu

Elérhetőségeink 

 AUTÓ SZÉLES KFT. - EMOBILITÁS ÜZLETÁG

???? Bemutatóterem: Nyíregyháza, Hunyadi u. 57.

???? +36 20 222 4404

info@toltodjfel.hu

Méretéből és kiemelkedő árbevételéből adódóan cégünk, az Autó Széles Kft. Magyarország egyik legnagyobb emobilitás-termékeket értékesítő vállalata. A cég és hozzá kapcsolódó vállalatcsoport 1992-es megalakulása óta töretlenül fejlődik - rendkívül stabil szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezik, évente több-milliárdos forgalmat bonyolítva.

Egész működésünk központi célja a vevői igények minél teljesebb körű kiszolgálása minőségi termékekkel és összetett megoldásokkal. Ennek megfelelően az általunk kínált elektromos töltők és berendezések is kizárólag az első osztályú csúcsminőséget képviselhetik. Gyorsan változó világunkban több évtizedes múltunk a garancia arra, hogy kiváló termékeinket választó ügyfeleink hosszú távon számíthatnak szakszerű támogatásunkra – legyen szó töltő-rendszerük karbantartásáról, javításáról vagy akár bővítéséről.

Stabil és megbízható partnerként kínáljuk ügyfeleink számára a MENNEKES, Zerova, EKO Energetyka és az Anaheim Electronics elektromos autótöltőit és az ezeket kiegészítő tartozékokat, szoftveres és online rendszereket. A márkák hivatalos, kizárólagos gyári forgalmazójaként képesek vagyunk maximálisan kihasználni márkáink erősségeit, és kielégíteni gyakorlatilag bármilyen felmerülő ügyféligényt.