Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

Partnerprogram napelem telepítőknek

Hivatalos forgalmazó partnerünkként Ön azonnali kedvezményre lesz jogosult alábbi, napelemes integrációra kifejlesztett elektromos autó töltőink árából. Így nem csak a villámgyors.hu  kompromisszum-mentes minőségével tudja kiszolgálni saját vevőit, hanem a tőlünk rendelt készülékeket is profittal tudja továbbadni.

Mi több, bármilyen igényfelmérési vagy szerelés közbeni kérdés esetén közvetlenül, magyar nyelven tudja elérni gyors-reagálású támogató-csapatunkat. Termékeinkhez teljeskörű beszerelési dokumentációt is biztosítunk magyar nyelven. A beszerelést követően sem hagyjuk Önt vagy vevőjét magára: cégünk több mint 40 éves múltja biztosítja, hogy minden garanciális kérdés esetén megtalál minket.

Tegyen szert extra-profitra nem csak a napelemes autótöltő telepítésén, hanem magán a beszerelt készüléken is. Növelje vállalkozása sikerét egy megbízható partnerrel, a villámgyors.hu-val.

Tudjon meg többet a programról és a kedvezményszintekről keresse Ésik László értékesítési igazgatónkat a 06202224404 telefonszámon vagy írjon neki emailt a sales@toltodjfel.hu emailcímre.


1termék 11

Minden, ami a napelemes autótöltéshez kell - egy csomagban! Töltő, mérőóra és érzékelők a világ vezető gyártóitól

A készlet 3 részből áll:

[1] MENNEKES Compact 2.0 S fali elektromos autótöltő: Extra kevés helyet foglal, de olyan teljesítményt és funkciókat nyújt, mint a nagyok: 11 kW töltés akár közvetlenül a napelemről is, 7,5 m Type 2 kábel és RFID hozzáférés-engedélyezés az arra jogosultaknak

[2] Siemens másodlagos mérőóra teljesítmény-szabályzáshoz (1 db)

[3] Áramérzékelők 3 fázishoz (3 db)

Német gyártmány | 2 év garancia

Az 1937-ben alapított MENNEKES a Type 2-es töltés szabványosításával állította fel az elektromos autózás világszintű mércéjét... és vezérli azóta is az iparági innovációt.

Németországban, elsőrangú alapanyagokból gyártott és kézzel összeszerelt töltőik minősége szuper-tartós, olcsóbb távol-keleti márkák számára utolérhetetlen színvonalú.

Ha már elsőre tökéletesen elégedett akar lenni töltési megoldásával, akkor a MENNEKES töltőit válassza!

 

 

Nézze meg, milyen egyszerűen foghatja be a nap energiáját elektromos autójának töltésére a villámgyors.hu webshop MENNEKES készülékeivel.

 

Maximális töltési teljesítmény:
11 kW
Gyártó:
MENNEKES (EU)
Funkciók:
RFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSTYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓHELYI RENDSZERFELÜGYELETSZOLÁR-FUNKCIÓ
Raktáron
490 000 Ft + ÁFA
(bruttó 622 300 Ft)

A partnerprogrammal és kedvezményszintekkel kapcsolatos további információkért keresse Ésik László értékesítési igazgatónkat a 06202224404 telefonszámon vagy írjon neki emailt a sales@toltodjfel.hu emailcímre.