Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

Peugeot 308

 

   Melyik a tökéletes Peugeot 308 töltő?   

 

OTTHONRA

A MENNEKES 4You 110 falitöltő kiváló választás a Peugeot 308 otthoni töltéshez, ötvözve a 22 kW töltőteljesítményt és a felhasználóbarát kezelést a legmodernebb elektronikával. Biztonságos és kompakt kialakítása révén könnyen telepíthető, ideális megoldás kisebb garázsokba is. A fixen csatlakoztatott, 7,5 méteres Type 2 töltőkábele kompatibilissé teszi a Peugeot 308 modellel, és segít garázsa tisztán és rendezetten tartásában.

A VÁLLALATI PARKOLÓBA

A MENNEKES Professional falitöltő a legmagasabb minőségű, tartós és jövőbiztos megoldás a Peugeot 308 vállalati töltésére. A gyorstöltési lehetőségek csúcsát jelenti a 22 kW teljesítménnyel, és a legmodernebb technológiával van ellátva a felhasználók és üzemeltetők maximális elégedettségéért. Hosszú töltési funkció-listája lehetővé teszi egyedi töltési infrastruktúra kialakítását is.

ÚTKÖZBEN

A MENNEKES hordozható töltőkábele (max. 3,7 kw) ideális megoldás a Peugeot 308 menet közbeni töltésére, vagy ha még nincs telepített falitöltője. A legfontosabb töltés-biztonsági funkciókkal rendelkezik, és egyszerűen használható szabványos elektromos aljzatokkal. A robusztus készülékház és a víz- és porálló védelem biztosítja a töltő megbízható, hosszútávú működését és az esetleges fizikai sérülések elkerülését.