Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404

A Hotel Ózon sztori

A nagyszabású 2022-es felújítását követően a Hotel Ózon**** Superior megszépült külsővel, megnövekedett felszereltséggel és megújult kínálattal áll ismét vendégei rendelkezésére Mátraházán, a Mátra hegyvonulatainak ölelésében.

A szolgáltatási kínálat immár a MENNEKES Amtron Professional elektromos autó töltőivel is bővült. Így a villanyautóval érkező vendégeknek nem kell az üdülés teljes ideje alatt azon aggodalmaskodnia, hogy maradt-e elegendő hatótáv az autóban a hazajutáshoz. A két darab, egyenként 22 kW-os nagyteljesítményű gyorstöltő megbízhatóan és szupergyorsan tölti fel a szállóvendégek elektromos autóit.


1termék 11

Formatervezési díjnyertes megoldásunk az elszámolható okos-töltésre

Választható Type 2 töltőkábellel vagy csatlakozóaljzattal

Német gyártmány | 2 év garancia

 

Az 1937-ben alapított MENNEKES a Type 2-es töltés szabványosításával állította fel az elektromos autózás világszintű mércéjét... és vezérli azóta is az iparági innovációt.

Németországban, elsőrangú alapanyagokból gyártott és kézzel összeszerelt töltőik minősége szuper-tartós, olcsóbb távol-keleti márkák számára utolérhetetlen színvonalú.

Ha már elsőre tökéletesen elégedett akar lenni töltési megoldásával, akkor a MENNEKES töltőit válassza!

 

 

Ismerje meg alaposabban a MENNEKES egyedülálló dinamikus terhelés-elosztási rendszerét!

 

 

Maximális töltési teljesítmény:
22 kW
Gyártó:
MENNEKES (EU)
Funkciók:
FIZETÉSI RENDSZERHEZ KAPCSOLHATÓRFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSHITELES "MID" MÉRŐÓRATYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓTÁVFELÜGYELET
Raktáron
726 000 Ft + ÁFA
(bruttó 922 020 Ft)

A Hotel Ózon**** Superior csak egyike azon ügyfeleinknek, akik a villámgyors.hu segítségével találták meg cégük számára a leghatékonyabb töltési megoldást. Ismerje meg többi vállalati töltőmegoldásunkat is az alábbi linken: