Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404

A MÜPA sztori

A MÜPA világszínvonalú koncertjeire és színi előadásaira az ország minden szegletéből érkeznek művelődni vágyók - sokan közülük villanyautóval.

A rendezvényhelyszínnek így kiemelten fontos, hogy vendégeinek egy-egy rövidebb előadás ideje alatt is legyen lehetőségük minél több áramot "tankolniuk" villanyautójuk akkumulátorába. Hiszen úgy igazán kerek a színházi élmény, ha nem csak az oda-, hanem a hazaút is teljesen zökkenőmentesen zajlik.

A MÜPA épületének anyaghasználata is jól mutatja, hogy a fenntartó nem szeret kompromisszumot kötni a minőség terén. Így a töltők közül egyértelmű választás voltak a MENNEKES készülékei, amelyek közül összesen 14 darab került a MÜPA mélygarázsába.


1termék 11

Formatervezési díjnyertes megoldásunk az elszámolható okos-töltésre

Választható Type 2 töltőkábellel vagy csatlakozóaljzattal

Német gyártmány | 2 év garancia

 

Az 1937-ben alapított MENNEKES a Type 2-es töltés szabványosításával állította fel az elektromos autózás világszintű mércéjét... és vezérli azóta is az iparági innovációt.

Németországban, elsőrangú alapanyagokból gyártott és kézzel összeszerelt töltőik minősége szuper-tartós, olcsóbb távol-keleti márkák számára utolérhetetlen színvonalú.

Ha már elsőre tökéletesen elégedett akar lenni töltési megoldásával, akkor a MENNEKES töltőit válassza!

 

 

Ismerje meg alaposabban a MENNEKES egyedülálló dinamikus terhelés-elosztási rendszerét!

 

 

Maximális töltési teljesítmény:
22 kW
Gyártó:
MENNEKES (EU)
Funkciók:
FIZETÉSI RENDSZERHEZ KAPCSOLHATÓRFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSHITELES "MID" MÉRŐÓRATYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓTÁVFELÜGYELET
Raktáron
726 000 Ft + ÁFA
(bruttó 922 020 Ft)

A MÜPA csak egyike azon ügyfeleinknek, akik a villámgyors.hu segítségével találták meg cégük számára a leghatékonyabb töltési megoldást. Ismerje meg többi vállalati töltőmegoldásunkat is az alábbi linken: