Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404

A MOL sztori

A 2022. decemberben átadott MOL-székház ("MOL Campus") kétségkívül az utóbbi évtized egyik legizgalmasabb ingatlanfejlesztési projektje volt a fővárosban. A 143 méter magas, 28 emeletes felhőkarcoló összesen 2.500 MOL-dolgozónak szolgál munkahelyéül.

A MOL zöldebb jövő iránti elkötelezettségét mutatja, hogy az irodaház tervezése és kivitelezése során is elsődleges szempont volt a legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb építészeti technológiák használata. Ezt példázza az is, hogy a MOL a Campus garázsát 44 darab, csúcsminőségű MENNEKES Amtron Professional fali töltővel szerelte fel a villanyautóval közlekedő munkatársak örömére. Így a MOL dolgozói is gyorsan és megbízhatóan tölhetik elektromos autóikat munkahelyükön.


1termék 11

Formatervezési díjnyertes megoldásunk az elszámolható okos-töltésre

Választható Type 2 töltőkábellel vagy csatlakozóaljzattal

Német gyártmány | 2 év garancia

 

Az 1937-ben alapított MENNEKES a Type 2-es töltés szabványosításával állította fel az elektromos autózás világszintű mércéjét... és vezérli azóta is az iparági innovációt.

Németországban, elsőrangú alapanyagokból gyártott és kézzel összeszerelt töltőik minősége szuper-tartós, olcsóbb távol-keleti márkák számára utolérhetetlen színvonalú.

Ha már elsőre tökéletesen elégedett akar lenni töltési megoldásával, akkor a MENNEKES töltőit válassza!

 

 

Ismerje meg alaposabban a MENNEKES egyedülálló dinamikus terhelés-elosztási rendszerét!

 

 

Maximális töltési teljesítmény:
22 kW
Gyártó:
MENNEKES (EU)
Funkciók:
FIZETÉSI RENDSZERHEZ KAPCSOLHATÓRFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSHITELES "MID" MÉRŐÓRATYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓTÁVFELÜGYELET
Raktáron
726 000 Ft + ÁFA
(bruttó 922 020 Ft)

A MOL csak egyike azon ügyfeleinknek, akik a villámgyors.hu segítségével találták meg cégük számára a leghatékonyabb töltési megoldást. Ismerje meg többi vállalati töltőmegoldásunkat is az alábbi linken: