Ingyenes kiszállítás minden termékünkre! Villámtöltőinket díjmentesen telepítjük!

Kérdése van? | +36-20/222-4404 vagy írjon nekünk ITT!

A Büttner sztori

A Büttner Kft. nagyatádi telephelyén szinte minden gyártócsarnokot napelem fed! A brutális napelempark immár egy 120 kW-os elektromos autó villámtöltőnek is szolgáltat áramot. A nagyatádi Büttner szerszámgépgyárának céges parkolójában felszerelt villámtöltőnk 1*120 vagy 2*60 kW-os teljesítménnyel tudja tölteni az elektromos autókat. Mindkét kábelen az EU-s szabvány CCS kombó csatlakozó található.

A készülék speciális, egybeépített inverter modult tartalmaz, ami ráadásul a jelenlegi 120 kW-ról max. 180 kW-ig bővítési lehetőséget is biztosít. Miért jó ez? A válasz egyszerű: Egy új, 180 kW-os töltő árának töredékéért lehet kérni a bővítést (120+60 kW bővítés), így több millió forint megtakarítás érhető el a későbbi fejlesztések során.

További érdekesség, hogy a töltő a evDirect (evGrid) töltőáram értékesítési rendszeréhez van csatlakoztatva - applikációval illetve a telepített bankkártya terminállal is rendezhető a töltés díja.

Tudását, minőségét és extra funkcióit tekintve a Büttner Kft. új töltője jelenleg régiónk egyik legmodernebb rendszere.

 


1termék 11

Váltakozó áramú töltésre, és töltőáram értékesítésére is alkalmas MID-mérőjével. Két töltőkábellel, végünkön CCS- és CHAdeMO-csatlakozók választható kombinációjával. Beépített transzformátor-szekrénnyel rendelkezik, így azt nem kell külön telepíteni a töltőhöz. Akár 2 autó egyidejű töltésére.

Választható 60, 120 vagy 150 kW töltési teljesítménnyel

2 év garancia

Ingyenes szolgáltatásaink: kiszállítás Magyarország területén belül, töltő telepítéséhez szükséges beton alaptest elkészítése, berendezés bekötése az áramhálózatra és üzembehelyezés.

 

A Zerova a világ egyik vezető tápegység-gyártójának elektromos mobilitásra specializálódott leányvállalata. A cégcsoport fejlesztéseit szakmai körökben világszerte megbecsülés övezi. Innovatív termékeik fejlesztése és gyártása során a legfontosabb szempontok a vásárlói igényeknek való legmagasabb szintű megfelelés, a kiváló anyagminőség és a maximálisan biztonságos használat.

Akár 6 HÓNAP KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS 50% ÖNERŐVEL erre a termékre! Helyezze a kosárba, használja a "KAMATMENTES" kuponkódot és küldje el a megrendelést. Kollégáink felkeresik, és együtt kialakítják a cégére szabott töltő-ajánlatot! További kérdések esetén kérjen tőlük visszahívást ITT!

Gyártó:
Zerova
Funkciók:
FIZETÉSI RENDSZERHEZ KAPCSOLHATÓRFID-S HOZZÁFÉRÉS ENGEDÉLYEZÉSHITELES "MID" MÉRŐÓRACCS CSATLAKOZÓTYPE 2 CSATLAKOZÓIDŐJÁRÁSÁLLÓTÁVFELÜGYELET
9 150 000 Ft + ÁFA
(bruttó 11 620 500 Ft)

A Büttner Kft. csak egyike azon ügyfeleinknek, akik a villámgyors.hu segítségével találták meg cégük számára a leghatékonyabb töltési megoldást. Ismerje meg többi vállalati töltőmegoldásunkat is az alábbi linken: